Merkel er ligeså populistisk som Erdogan

Aldrig har så mange unge mennesker med så forskellige politiske, etniske og sociale baggrunde været så enige om en ting – den konservative Ak-styre i Tyrkiet.

Bookmark/share via AddInto

Er Amina den arabiske kvindes nye ansigt?

Er Amina den arabiske kvindes nye ansigt? Af Mouna Daadouche ”Amina-affæren” er blevet genstand for polemik i de arabiske lande og debat om kvindens rettigheder i de vestlige lande. Den internationale opsigt skyldes, at den stiller spørgsmålet om, hvor store udfordringer feminismen står overfor i de muslimske lande. Hele historien er forløbet som en mareridtsagtig […]

Bookmark/share via AddInto

For banden da

Men hvad er det, der gør, at en flok unge – omtalt som indvandrerbander, selv om de fleste er født og opvokset i landet og sjældent indvandret – render rundt og leger det Vilde Vesten?

Bookmark/share via AddInto

Et mangfoldigt medieudbud?

Der er sket meget siden DRs monopol blev brudt. Aldrig har der været så mange forskellige udbud af medier og nyhedsflader – både inden for TV, radio og aviser. Men trods denne mangfoldighed af medier, mangler det mangfoldige indhold eksempelvis, hvad angår kilder.

Bookmark/share via AddInto

Regeringen har et kommunikationsproblem

Et af regeringens svageste punkter er at de ikke har været gode nok til at kommunikere deres politik mere tydeligt og målrettet.

Bookmark/share via AddInto

Behovet for fjender ødelægger os

Men hvad så? Nu var der ikke noget fjendebillede mere. Her opfandt så nogle politikere udlændinge i deres land som fjender. ” Alt var bedre uden udlændinge ” sagde mange europæiske partier – herunder Dansk Folkeparti.

Bookmark/share via AddInto

Diskrimination findes stadig!

Hvad ville Hollywood gøre uden Will Smith, Denzel Washington, Samuel L. Jackson og Hale Berry. Eller hvor ville jazzmusikken være uden Louis Amstrong, popen uden Michael Jackson eller hele rap-genren være uden kunstnere som snoop dogg, Missy Elliot og Timbaland?

Bookmark/share via AddInto

Finurlig fortælling om at finde sin egen stemme

REPORTAGE: Rosens stemme er den tyrkiske forfatter Serdar Özkans debutroman, og bogen har høstet stor anerkendelse blandt både læsere og anmeldere verden over. Her fortæller forfatteren om historien, Gud, Den lille prins og om den overvældende succes.

Bookmark/share via AddInto

Vi er alle liberale – nu

Når man så læser SFs formand Villy Søvndals kronik i Berlingske Tidende søndag den 8. april med konklusionen, at den offentlige sektor ikke må vokse, burde overskriften have været ” vi er alle liberale – nu “.

Bookmark/share via AddInto

Realityshows – reality-Ho’s?

Af Louise Møller Kirkegaard
Realityshows sendes på alle kanaler og helst i den bedste sendetid. Realityshows findes i alle afskygninger, lige fra uskyldige programmer om madlavning, havearbejde og børneopdragelse til de mere vilde af slagsen, med reality-stars – der mest er kendte for hjernedøde udtalelser, druk og sex for åben skærm. Selviscenesættelse er det nye sort – men hvad med konsekvenserne?

Bookmark/share via AddInto
KLUMMER

AF PETER BRIXTOFTE

avatar Behovet for fjender ødelægger os

Men hvad så? Nu var der ikke noget fjendebillede mere. Her opfandt så nogle politikere udlændinge i deres land som... 27/09/2012 / 1 kommentar / Læs mere...


AF SADI TEKELIOGLU

avatar Fri os for religion –i den offentlige debat.

Hvis vi skal løse integrationsproblemer skal vi øve os i at debattere uden religionssnak. Religion er en personlig sag. Det... 04/07/2011 / 1 kommentar / Læs mere...


AF YILDIZ AKDOĞAN

avatar Merkel er ligeså populistisk som Erdogan

Aldrig har så mange unge mennesker med så forskellige politiske, etniske og sociale baggrunde været så enige om en ting... 22/06/2013 / Ingen kommentar / Læs mere...

UGENS BOG
”Mere, Mere”….af Hakan Günday. En roman om menneskesmugling, om desperation, vanvid og om at miste grebet på virkeligheden, når menneskene omkring en er reduceret til erstatteligt gods..
læs mere...

© 2018 Gazette. Tüm hakları saklıdır.