Danimarka seyahat acentasından örnek davranış

bagaj

Danimarka’nın en büyük tur operatörü SPIES Yunanistan’a yapılacak seferlerde Yunan adalarına gelen mültecilere yardım götürmek isteyen tatilcilerin ücret ödemeksizin fazladan 20 kilo bagaj alabilmelerine izin vereceğini açıkladı.

Bookmark/share via AddInto

Demonstrationer forskrækker ikke danske turister.

Gezi park demonstrationer og sammenstød mellem politi og demonstrationer i Tyrkiet har ikke ændret holdningen hos de danske turister, der planlægger ferie i Tyrkiet til sommer.

Bookmark/share via AddInto

Den længe ventede rejse

I min mave flagrede der mindst hundrede sommerfugle nervøst og på samme tid spændt rundt, da dagen til den længe ventede rejse kom. Jeg skulle med min mor, søster og onkel til Sri Lanka efter tretten lange år. Det var en rejse, jeg i flere evigheder havde drømt meget om. Både om natten og i dagtimerne.

Bookmark/share via AddInto

Fantastisk festival begejstrer Istanbul

Istanbul er en af de mest dynamiske byer I verden og afholder for andet år i træk “Istanbul shopping festival” fra den 9.-29. juni. Festivalen byder på alt fra særtilbud, kulturbegivenheder og underholdning i særklasse. Bland andet kan Istanbul glæde besøgende med 50 % rabat på mange mærker og produkter, lige fra teknologi til beklædning.

Bookmark/share via AddInto

Danskerne veksler penge inden ferien

Danskerne foretrækker kontanter, når de er på ferie i udlandet, og langt de fleste køber deres rejsevaluta, inden de rejser af sted.

Bookmark/share via AddInto

Børn bestemmer feriemål

Børn påvirker danskernes valg af ferie og rejsemål. Men det virker ikke, som om det generer de danske børnefamilier, der også fortæller, at de kommer tættere på børnene i ferien og mener, at det at rejse er en del af opdragelsen.

Bookmark/share via AddInto

Jeg – Viktors gringa

At rejse til et andet land og forsøge at blive ét med de lokale og kulturen kræver mere end blot kendskab til sproget, en lokal kæreste og et job. Hvad skal der egentlig til, før man hører til det nye sted?

Bookmark/share via AddInto

Udsigten fra Tanzania

Afslag på et hav af jobansøgninger var ved at slå Javier ud. Men så fik han en ide: Han ville hjælpe andre og sig selv!
Hej – mit navn er Javier Leocadio Colon, og jeg blev færdig med en kandidat i Intercultural Management på Copnhagen Business School i december 2007.

Bookmark/share via AddInto
KLUMMER

AF PETER BRIXTOFTE

avatar Behovet for fjender ødelægger os

Men hvad så? Nu var der ikke noget fjendebillede mere. Her opfandt så nogle politikere udlændinge i deres land som... 27/09/2012 / 1 kommentar / Læs mere...


AF SADI TEKELIOGLU

avatar Fri os for religion –i den offentlige debat.

Hvis vi skal løse integrationsproblemer skal vi øve os i at debattere uden religionssnak. Religion er en personlig sag. Det... 04/07/2011 / 1 kommentar / Læs mere...


AF YILDIZ AKDOĞAN

avatar Merkel er ligeså populistisk som Erdogan

Aldrig har så mange unge mennesker med så forskellige politiske, etniske og sociale baggrunde været så enige om en ting... 22/06/2013 / Ingen kommentar / Læs mere...

UGENS BOG
”Mere, Mere”….af Hakan Günday. En roman om menneskesmugling, om desperation, vanvid og om at miste grebet på virkeligheden, når menneskene omkring en er reduceret til erstatteligt gods..
læs mere...

© 2018 Gazette. Tüm hakları saklıdır.