“Müslümanların ifade özgürlüğü olmasın”

ogrenci

“Müslümanlar ifade özgürlüklerini kullanmalı mı?” sorusu son yapılan genel seçimler öncesi ve sonrasında öğrencilere soruldu. Seçimlerden önce yüzde 45 oranında Müslümanların ifade özgürlüğü olmamalı diyen öğrencilerin oranı seçimlerden sonra yüzde 49’a çıktı.

Bookmark/share via AddInto

Støt op omkring ‘Nørrebroløbet’ og opfyld drømme

Værestedet ’Gadepulsen’ i Blågårdskvarteret danner rammen for de 12 initiativrige unge drenge, som har iværksat dette års ‘Nørrebroløbet’. Igennem de sidste 4 måneder har de knoklet løs for at arrangere løbet, som de selv har stået for. Deres vision er at vise Nørrebro som en positiv bydel. Så mød op d. 28 maj og støt drengene til en sjov dag med underholdning og motion.

Bookmark/share via AddInto

EU-Kvoter for kvinder i topposter

Kvinder bør udgøre 30% af topledelsen i de største børsnoterede selskaber i EU senest i 2014 og 40% i 2020. Hvis frivillige tiltag ikke øger antallet af kvinder i beslutningstagende stillinger, skal der laves EU-lovgivning på området, siger Parlamentet.

Bookmark/share via AddInto

Danmarks første ‘Skole uden racisme’

For at være en ‘Skole uden racisme’ skal minimum 70 procent af skolens elever og medarbejdere skrive under på en erklæring om, at der ikke er nogen form for diskrimination på skolen.

Bookmark/share via AddInto

Virksomheder efterlyser et ‘mentalt systemskifte’ i Danmark

A. P. Møller, Carlsberg, Novo Nordisk og 12 andre store virksomheder efterlyser et ‘mentalt systemskifte’ i Danmark

Bookmark/share via AddInto

Er din arbejdsplads mangfoldig?

Konkurrencen om MIAPRISEN – for mangfoldighed i arbejdslivet – er startet. Prisen går til danske arbejdspladser, hvor mangfoldighed og inklusion er en ressource, der skaber resultater. Kan din virksomhed stå distancen?

Bookmark/share via AddInto

Aktivering bringer ikke svage kontanthjælpsmodtagere i job

De svageste kontanthjælpsmodtagere står stadig uden job, efter at de har været i virksomhedspraktik eller på kurser. Beskæftigelsesindsatsen virker ikke efter hensigten, viser en undersøgelse, som AKF har foretaget for Rigsrevisionen.

Bookmark/share via AddInto

o.n.e. – two – three – go!

Om det er set før, vides ikke. Men det er et godt initiativ. Det er alle enige om. Foreningen o.n.e. – et netværk for unge dansk-tyrkere – vil i samarbejde med forsikringsselskabet Tryg afholde en række workshops for foreningens medlemmer.

Bookmark/share via AddInto

O.N.E. – Organisation – netværk – erfaringsudveksling.

Netværk betyder alt. Søger du nyt job, så gælder detom at aktivere dit netværk! Nogle netværk er helt uformelle, mens andre er foreninger med bestyrelser og møder, hvor man kan udveksle erfaringer med hinanden.

Bookmark/share via AddInto

Hver 10. studerende på Aarhus Universitet er udlænding

Nye tal fra Danske Universiteter viser at andelen af udenlandske studerende stiger stærkt på Aarhus Universitet.

Bookmark/share via AddInto
KLUMMER

AF PETER BRIXTOFTE

avatar Behovet for fjender ødelægger os

Men hvad så? Nu var der ikke noget fjendebillede mere. Her opfandt så nogle politikere udlændinge i deres land som... 27/09/2012 / 1 kommentar / Læs mere...


AF SADI TEKELIOGLU

avatar Fri os for religion –i den offentlige debat.

Hvis vi skal løse integrationsproblemer skal vi øve os i at debattere uden religionssnak. Religion er en personlig sag. Det... 04/07/2011 / 1 kommentar / Læs mere...


AF YILDIZ AKDOĞAN

avatar Merkel er ligeså populistisk som Erdogan

Aldrig har så mange unge mennesker med så forskellige politiske, etniske og sociale baggrunde været så enige om en ting... 22/06/2013 / Ingen kommentar / Læs mere...

UGENS BOG
”Mere, Mere”….af Hakan Günday. En roman om menneskesmugling, om desperation, vanvid og om at miste grebet på virkeligheden, når menneskene omkring en er reduceret til erstatteligt gods..
læs mere...

© 2018 Gazette. Tüm hakları saklıdır.