Første gadeteaterfestival i gang

I samarbejde med 16 danske kommuner inviterer Danmarks Internationale Gadeteaterfestival alle borgere ud af deres hjem – ud på gågader og græsplæner, havnefronter og holdepladser, parker og parkeringspladser – for at mødes omkring disse poetiske, absurde og fuldstændig forbløffende forestillinger.

Bookmark/share via AddInto

Frelserne – en alternativ danmarkshistorie

Hvilke begivenheder skaber vores historie? Hvordan er vi blevet til den nation vi er? Hvilke fortællinger bliver de ”sande”? Hvem har retten til at fortælle vores historie? Teaterkompagniet danskdansk tager med den højt besungne danske humor i front livtag med vores fortællinger om Danmarks historie, når de 11. januar 2013 har urpremiere på forestillingen frelserne på Østre Gasværk.

Bookmark/share via AddInto

Bang og Betty: En fortælling om køn, kærlighed og København

En fortælling om køn, kærlighed og København. Året er 1898. Det moderne gennembrud har for længst sat gang i en rasende debat om kønsroller, kvindefrigørelse og ikke mindst seksualiteten.

Bookmark/share via AddInto

Børn er dumme

Den tyrkisk-danske skuespiller Özlem Saglanmak er også på rollelisten

Bookmark/share via AddInto

Har du styr på dit TV?

Teaterkompagniet ”danskdansk” sætter mediernes magt under lup i ny forestilling på Østre gasværk, og rejser spørgsmålet; Kan du sige dig fri for at blive påvirket af mediemaskinens magt?

Bookmark/share via AddInto
KLUMMER

AF PETER BRIXTOFTE

avatar Behovet for fjender ødelægger os

Men hvad så? Nu var der ikke noget fjendebillede mere. Her opfandt så nogle politikere udlændinge i deres land som... 27/09/2012 / 1 kommentar / Læs mere...


AF SADI TEKELIOGLU

avatar Fri os for religion –i den offentlige debat.

Hvis vi skal løse integrationsproblemer skal vi øve os i at debattere uden religionssnak. Religion er en personlig sag. Det... 04/07/2011 / 1 kommentar / Læs mere...


AF YILDIZ AKDOĞAN

avatar Merkel er ligeså populistisk som Erdogan

Aldrig har så mange unge mennesker med så forskellige politiske, etniske og sociale baggrunde været så enige om en ting... 22/06/2013 / Ingen kommentar / Læs mere...

UGENS BOG
”Mere, Mere”….af Hakan Günday. En roman om menneskesmugling, om desperation, vanvid og om at miste grebet på virkeligheden, når menneskene omkring en er reduceret til erstatteligt gods..
læs mere...

© 2018 Gazette. Tüm hakları saklıdır.