FÆLLES INDSATS FOR ETNISK MANGFOLDIGHED I DANSK FILM

ETNISK

Hvad skal der til for at øge den etniske mangfoldighed i dansk film? Det har Filminstituttet og filmbranchen sat sig for at undersøge. Et fælles charter, en casterbase og en mentorordning er blandt de konkrete initiativer, der blev præsenteret på et møde i Cinemateket den 6. oktober.

Bookmark/share via AddInto

Türkleri gururlandıran sergi

IMG_3822

İzmirli ressam Ferihan Panayır doğduğu ülkede ilk kez sergilediği tablolarıyla büyüledi.
Almanya Osnabürck ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi mezunu ressam Panayır, Kopenhag’ın Ganlöse kasabasında bulunan Sögaard galerisindeki seriginin açılışını Türkiye’nin Danimarka büyükelçisi Mehmet Dönmez yaptı.

Bookmark/share via AddInto

Fernisering ’At krydse grænser’

Det dansk-tyrkiske ægtepar: Ibrahim og Bodil Örs holder fernisering d. 13/3 2012 i Odense med udstillingen ’at krydse grænser’ som er inspireret af sammenblandingen af hver deres kultur.

Bookmark/share via AddInto

Menneskers rettigheder udstilles på Diamanten

Kendte bladtegnere har på udstillingen ”Menneskers ret” illustreret menneskerettighederne og udstiller dem nu på Diamanten i København.

Bookmark/share via AddInto

Invitation to the Possible

Invitation to the Possible, er et initiativ under Statens Kunstråds Interkulturelle Projekt. Otte interkulturelle kunstnere inden for billedkunst, litteratur, musik og scenekunst er inviteret til at forholde sig til den interkulturelle kunsts vilkår i Danmark.
Invitation to the Possible finder sted i ugerne 46-49 i Overgaden – Institut for Samtidskunst.

Bookmark/share via AddInto

Kunstner med gang i vægten får DR K’s Publikumspris

Tre dessertgafler, 53 gram. Mayonnaise, 154 gram. Hovedpinetabletter, 25 g. Min barndoms fotoalbum, 290 gram.

Bookmark/share via AddInto
KLUMMER

AF PETER BRIXTOFTE

avatar Behovet for fjender ødelægger os

Men hvad så? Nu var der ikke noget fjendebillede mere. Her opfandt så nogle politikere udlændinge i deres land som... 27/09/2012 / 1 kommentar / Læs mere...


AF SADI TEKELIOGLU

avatar Fri os for religion –i den offentlige debat.

Hvis vi skal løse integrationsproblemer skal vi øve os i at debattere uden religionssnak. Religion er en personlig sag. Det... 04/07/2011 / 1 kommentar / Læs mere...


AF YILDIZ AKDOĞAN

avatar Merkel er ligeså populistisk som Erdogan

Aldrig har så mange unge mennesker med så forskellige politiske, etniske og sociale baggrunde været så enige om en ting... 22/06/2013 / Ingen kommentar / Læs mere...

UGENS BOG
”Mere, Mere”….af Hakan Günday. En roman om menneskesmugling, om desperation, vanvid og om at miste grebet på virkeligheden, når menneskene omkring en er reduceret til erstatteligt gods..
læs mere...

© 2018 Gazette. Tüm hakları saklıdır.