Her får dusinvis af tyrkiske forretningsdrivende tæv af én irer

irsk-turist

Istanbuls forretningsdrivende ville fremover tænke sig en ekstra gang, når de overfalder en klodset turist. I Aksaray bydelen i Istanbul gør en irsk turist en kioskejer så vred, at han bliver overfaldet af ejeren, da en masse vandflasker vælter ud af et køleskab, fordi den irske turist kommer til at åbne låget lidt for voldsomt. […]

Bookmark/share via AddInto

Inviterede flygtningebørn til shawarmabar, løb fra regningen

doner taksim

Den uidentificerede mystisk kvinde samlede de flygtningebørn, der var tiggere nær Istanbuls ikoniske Taksim pladsen omkring middagstid den 21 August.

Bookmark/share via AddInto

Tsipras går af- med vers på tyrkisk

tsipras

Men fanget midt i al hurlumhejet i fratræden var en vers af Tyrkiets mest berømte digter, Nazım Hikmet. ” Vore bedste dage er endnu ikke levet, ” citerede han den venstreorienterede verdenskendt digter Nazım Hikmet.

Bookmark/share via AddInto

EM-guld til Camilla Pedersen

Camilla-Pedersen-Ironman-70

Camilla Pedersen gennemførte suverænt de 1,9 km svømning, 90 km cykling og 21 km løb i tiden 04:36:04.

Bookmark/share via AddInto

“PKK, AB terör örgütleri listesinden çıkarılsın”

Holger K Nielsen, Socialistisk Folkeparti.

Parlamentoda grubu bulunan iki partinin dış politika sözcüleri PKK’nın Avrupa Birliği’nin terör örgütleri listesinden çıkarılmasını istedi.

Bookmark/share via AddInto

Topløs støtte på vej

FEMEN skriver at de indsamlede midler vil blive brugt til at transportere de såkaldte sextremister for at kæmpe med unge tyrkere mod Erdogan bryst til bryst.

Bookmark/share via AddInto

Anders Breivik er erklæret utilregnelig og får derfor ikke fængselsstraf

Kl. 12 blev anklageskriftet mod Anders Breivik offentliggjort. Han er sigtig for drab og terror, men er erklæret psykotisk og får derfor ikke fængselstraf, men kommer i psykiatrisk forvaring. Anklagemyndigheden udtaler et udtrykkeligt forbehold for,at der kan blive nedlagt påstand om fængsel eller forvaring med en straframme på 21 år alt efter beviserne, der kommer frem under retssagen.

Bookmark/share via AddInto

EU-samarbejde om færdselsreglerne

EU-landene vil snart få lettere ved at udveksle registreringsoplysninger om køretøjer med henblik på at opspore bilister, der har begået alvorlige overtrædelser af færdselsreglerne i et andet EU-land.

Bookmark/share via AddInto

Rapper brød igennem muren af frygt

Den tunesiske rapper ‘El Général’ laver en sang, der er med til at udløse den folkelige revolution i Tunesien. Via Facebook, YouTube og TV spreder den sig i hele Mellemøsten og inspirerer tusindvis af unge til at gå på gaden.

Bookmark/share via AddInto

Hip-hop er soundtrack til ungdomoprør

Nordafrika har fået sig sine nye revolutionshelte, og der er rappere og musikere iblandt dem. Hip-hop spiller en central rolle i oprørene i Tunesien, Egypten, Algeriet og Libyen, fordi rapsangene skaber en vigtig platform for kommunikation.

Bookmark/share via AddInto
KLUMMER

AF PETER BRIXTOFTE

avatar Behovet for fjender ødelægger os

Men hvad så? Nu var der ikke noget fjendebillede mere. Her opfandt så nogle politikere udlændinge i deres land som... 27/09/2012 / 1 kommentar / Læs mere...


AF SADI TEKELIOGLU

avatar Fri os for religion –i den offentlige debat.

Hvis vi skal løse integrationsproblemer skal vi øve os i at debattere uden religionssnak. Religion er en personlig sag. Det... 04/07/2011 / 1 kommentar / Læs mere...


AF YILDIZ AKDOĞAN

avatar Merkel er ligeså populistisk som Erdogan

Aldrig har så mange unge mennesker med så forskellige politiske, etniske og sociale baggrunde været så enige om en ting... 22/06/2013 / Ingen kommentar / Læs mere...

UGENS BOG
”Mere, Mere”….af Hakan Günday. En roman om menneskesmugling, om desperation, vanvid og om at miste grebet på virkeligheden, når menneskene omkring en er reduceret til erstatteligt gods..
læs mere...

© 2018 Gazette. Tüm hakları saklıdır.