MERE, MERE

mere

Drengen Gaza bliver fra barnsben oplært af sin far i kunsten at være menneskesmugler. Fra deres hus i en tyrkisk landsby modtager de flygtninge fra Afghanistan, Pakistan og andre lande i området, opbevarer dem, og sender dem videre til fiskere, der kan sejle dem til Europa.

Bookmark/share via AddInto

Türkleri gururlandıran sergi

IMG_3822

İzmirli ressam Ferihan Panayır doğduğu ülkede ilk kez sergilediği tablolarıyla büyüledi.
Almanya Osnabürck ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi mezunu ressam Panayır, Kopenhag’ın Ganlöse kasabasında bulunan Sögaard galerisindeki seriginin açılışını Türkiye’nin Danimarka büyükelçisi Mehmet Dönmez yaptı.

Bookmark/share via AddInto

Eksil eller bjergene hyler som sultne ulve

Eksil får uvilkårligt én til at tænke på mennesker, der af politiske, religiøse eller andre grunde er kommet i konflikt med landets magthavere og derfor har måttet flygte fra deres fædreland for at søge tilflugt i andre lande. Men eksil er et tvetydigt begreb. Ordet har både en lys og en mørk side. De lyse sider symboliserer undsætning, overlevelse og hjælp, mens de mørke sider handler om tab og rodløshed, isolation og meningsløshed.

Bookmark/share via AddInto

Rosens Stemme: En filosofisk roman om selvopdagelse og selvudvikling

Den tyrkiske forfatter Serdar Özkans debutroman Rosens stemme er blevet varmt modtaget af læsere i lande over hele verden, og bogen har allerede potentiale af at blive en klassiker. Nu udgives den kritikerroste bog også i Danmark. Efter sin mors død oplever den unge kvinde Diana sit livs krise. På sit dødsleje betror moren Diana, at hun […]

Bookmark/share via AddInto

Programmet for Grøn Koncert 2012 er klar

L.O.C., Nephew, Rasmus Seebach, Malk de Koijn, Alphabeat, Burhan G

Bookmark/share via AddInto

Bhangra – Fra pakistansk høstdans til ny fitnessdille

Business and pleasure – Hvem har sagt, at de to ikke går hånd i hånd? Imtiaz Bagum lever drømmen og spreder glæde gennem Bhangra dans.

Bookmark/share via AddInto

Hidden lives – en film om hvad fanatismen kan føre til…

Et rørende drama om den flere tusind år lange konflikt i den anatolske historie om forholdet mellem sunnimuslimer og alawitter. Sunnierne nærer stor fjendtlighed til alawitterne, som derfor ofte har måttet skjule deres identitet, hvis de boede i regioner, hvor de ikke var en del af flertallet.

Bookmark/share via AddInto

En humoristisk forestilling: Media Machine

Teatertruppen danskdansk leverer med Media Machine en intelligent, ærlig og humoristisk forestilling og giver et levende indblik i TV-mediets evne til at manipulere med virkeligheden.

Bookmark/share via AddInto

Lone Scherfigs magi på det store lærred

Med Lone Scherfigs nye film ‘Samme dag næste år’ (One Day) er hun tilbage efter hendes kæmpe succes med ‘An Education’, som var nomineret til hele tre Oscars

Bookmark/share via AddInto

I skyggen af Balkankrigen

I dag udkommer den bosniske forfatter og foredragsholder Alen Meskovics debutroman ”Ukulele-jam”, som delvist er bygget på hans egne erfaringer. Det er en historie om en dreng, der prøver at leve et normalt liv i en flygtningelejr sammen med sin familie. Et projekt som Alen længe har arbejdet med.

Bookmark/share via AddInto
KLUMMER

AF PETER BRIXTOFTE

avatar Behovet for fjender ødelægger os

Men hvad så? Nu var der ikke noget fjendebillede mere. Her opfandt så nogle politikere udlændinge i deres land som... 27/09/2012 / 1 kommentar / Læs mere...


AF SADI TEKELIOGLU

avatar Fri os for religion –i den offentlige debat.

Hvis vi skal løse integrationsproblemer skal vi øve os i at debattere uden religionssnak. Religion er en personlig sag. Det... 04/07/2011 / 1 kommentar / Læs mere...


AF YILDIZ AKDOĞAN

avatar Merkel er ligeså populistisk som Erdogan

Aldrig har så mange unge mennesker med så forskellige politiske, etniske og sociale baggrunde været så enige om en ting... 22/06/2013 / Ingen kommentar / Læs mere...

UGENS BOG
”Mere, Mere”….af Hakan Günday. En roman om menneskesmugling, om desperation, vanvid og om at miste grebet på virkeligheden, når menneskene omkring en er reduceret til erstatteligt gods..
læs mere...

© 2018 Gazette. Tüm hakları saklıdır.