İşte sevişirken söylemeniz gereken sihirli sözcükler ve cümleler

seks

Sevişme öncesi, esnası ve sonrasında söylenen sözler sevişmeden elde edilen hazzı arttırabildiği, bir sonraki sevişmeyi de garanti altına alabildiği gibi, partnerinizi bir daha çıplak görme şansını kaybetmenize de yol açabilir.

Bookmark/share via AddInto

Til døden jer skiller

Den ultimative kærlighedserklæring, en social accept, en juridisk sikkerhed. Ægteskab og bryllup har i forskellige tider og kulturer ændret form. Men symbolikken er den samme: To mennesker, der lover hinanden at være sammen resten af livet.

Bookmark/share via AddInto

På date for en slik – eller lidt mere

En flad pengepung behøver ikke betyde, at du og din udkårne ikke kan tage på en anderledes, romantisk og sjov date. Gazette giver her nogle idéer til gratis eller billige måder at dyrke tosomheden på, nu hvor sommeren står for døren.

Bookmark/share via AddInto

Hun vil tage magten fra mødommen

Det almindelige er, at man ikke bløder første gang. Når den viden er nået ud til alle danske kvinder, er Kristina Abu-Khader Aamands mission lykkedes. En mission, der skal oplyse kvinder om, at mødomsoperationer er udtryk for undertrykkelse.

Bookmark/share via AddInto

Guide til dating på nettet/Guide til netdating

Skal din kæreste være landmand, hundeelsker, muslim, løfte jern eller bare være en flirt? På nettet findes et utal af steder for dig, der savner en at ligge i ske med.

Bookmark/share via AddInto

Lær at score…

Forestil dig at du har en utrolig tiltrækningskraft på det modsatte køn… ! Drømmen kan blive til virkelighed. Gazette har mødt to mænd, der lever af at lære ´”de gode fyre” at score.

Bookmark/share via AddInto

Gummi, knaldhætte, Johnny – kært barn har mange navne

Sex skal være sjovt. Og sex skal være sikkert. Men hvordan er det lige, at det fungerer med de der kondomer? Gazette giver dig en guide til kondomets univers.

Bookmark/share via AddInto
KLUMMER

AF PETER BRIXTOFTE

avatar Behovet for fjender ødelægger os

Men hvad så? Nu var der ikke noget fjendebillede mere. Her opfandt så nogle politikere udlændinge i deres land som... 27/09/2012 / 1 kommentar / Læs mere...


AF SADI TEKELIOGLU

avatar Fri os for religion –i den offentlige debat.

Hvis vi skal løse integrationsproblemer skal vi øve os i at debattere uden religionssnak. Religion er en personlig sag. Det... 04/07/2011 / 1 kommentar / Læs mere...


AF YILDIZ AKDOĞAN

avatar Merkel er ligeså populistisk som Erdogan

Aldrig har så mange unge mennesker med så forskellige politiske, etniske og sociale baggrunde været så enige om en ting... 22/06/2013 / Ingen kommentar / Læs mere...

UGENS BOG
”Mere, Mere”….af Hakan Günday. En roman om menneskesmugling, om desperation, vanvid og om at miste grebet på virkeligheden, når menneskene omkring en er reduceret til erstatteligt gods..
læs mere...

© 2018 Gazette. Tüm hakları saklıdır.