İşte sevişirken söylemeniz gereken sihirli sözcükler ve cümleler

seks

Sevişme öncesi, esnası ve sonrasında söylenen sözler sevişmeden elde edilen hazzı arttırabildiği, bir sonraki sevişmeyi de garanti altına alabildiği gibi, partnerinizi bir daha çıplak görme şansını kaybetmenize de yol açabilir.

Bookmark/share via AddInto

Kvinde, kend din pokerhånd

sponset

Tilrøgede lokaler med ægte amerikanske cowboys, der tager et slag poker hen over bordet fyldt med private genstande og sjusser, eller kæresten, der i en sen nattetime sniger sig ind til computerskærmen for atter at gamble i cyberspace. For mange kvinder vil det være nemt at associere poker med en lidt lyssky aktivitet, der primært dyrkes af mænd med hang til gambling, action og sjusser, men billedet er i virkeligheden yderst misvisende, for poker henvender sig bestemt også til kvinder, der blot elsker et godt slag kort med mange sjove facetter.

Bookmark/share via AddInto

Danimarka seyahat acentasından örnek davranış

bagaj

Danimarka’nın en büyük tur operatörü SPIES Yunanistan’a yapılacak seferlerde Yunan adalarına gelen mültecilere yardım götürmek isteyen tatilcilerin ücret ödemeksizin fazladan 20 kilo bagaj alabilmelerine izin vereceğini açıkladı.

Bookmark/share via AddInto

Første gadeteaterfestival i gang

I samarbejde med 16 danske kommuner inviterer Danmarks Internationale Gadeteaterfestival alle borgere ud af deres hjem – ud på gågader og græsplæner, havnefronter og holdepladser, parker og parkeringspladser – for at mødes omkring disse poetiske, absurde og fuldstændig forbløffende forestillinger.

Bookmark/share via AddInto

Demonstrationer forskrækker ikke danske turister.

Gezi park demonstrationer og sammenstød mellem politi og demonstrationer i Tyrkiet har ikke ændret holdningen hos de danske turister, der planlægger ferie i Tyrkiet til sommer.

Bookmark/share via AddInto

Bang og Betty: En fortælling om køn, kærlighed og København

En fortælling om køn, kærlighed og København. Året er 1898. Det moderne gennembrud har for længst sat gang i en rasende debat om kønsroller, kvindefrigørelse og ikke mindst seksualiteten.

Bookmark/share via AddInto

Den længe ventede rejse

I min mave flagrede der mindst hundrede sommerfugle nervøst og på samme tid spændt rundt, da dagen til den længe ventede rejse kom. Jeg skulle med min mor, søster og onkel til Sri Lanka efter tretten lange år. Det var en rejse, jeg i flere evigheder havde drømt meget om. Både om natten og i dagtimerne.

Bookmark/share via AddInto

”Jeg er verdensborger – verden er min legeplads”

Francine Mulindi er en af disse lykkesøgende verdensborgere. Hun er enlig mor og bor på Frederiksberg. Oprindeligt er hun fra Congo, men på grund af krig kom hun til Danmark som 14-årig. På trods af hårde odds, har hendes verdenssyn, vilje og evne til at tænke innovativt banet vejen for en lovende karriere og en lys fremtid for hende og hendes datter.

Bookmark/share via AddInto

Fantastisk festival begejstrer Istanbul

Istanbul er en af de mest dynamiske byer I verden og afholder for andet år i træk “Istanbul shopping festival” fra den 9.-29. juni. Festivalen byder på alt fra særtilbud, kulturbegivenheder og underholdning i særklasse. Bland andet kan Istanbul glæde besøgende med 50 % rabat på mange mærker og produkter, lige fra teknologi til beklædning.

Bookmark/share via AddInto

LiteraturCafé – Fortællinger om Istanbul

Torsdag den 19. april inviterer den Dansk-Tyrkiske Højskoleforening til litteraturaften i samarbejde med LiteraturHaus på Nørrebro. Aftenen krydres med inciterende tyrkisk musik Den Dansk-Tyrkiske højskoleforening er ved at planlægge et litteraturkursus i Istanbul til efteråret under overskriften: “I H.C. Andersen og Pamuks Istanbulske fodspor” og som optakt til dette arrangement, så afholder den Dansk-Tyrkiske Højskoleforening […]

Bookmark/share via AddInto
KLUMMER

AF PETER BRIXTOFTE

avatar Behovet for fjender ødelægger os

Men hvad så? Nu var der ikke noget fjendebillede mere. Her opfandt så nogle politikere udlændinge i deres land som... 27/09/2012 / 1 kommentar / Læs mere...


AF SADI TEKELIOGLU

avatar Fri os for religion –i den offentlige debat.

Hvis vi skal løse integrationsproblemer skal vi øve os i at debattere uden religionssnak. Religion er en personlig sag. Det... 04/07/2011 / 1 kommentar / Læs mere...


AF YILDIZ AKDOĞAN

avatar Merkel er ligeså populistisk som Erdogan

Aldrig har så mange unge mennesker med så forskellige politiske, etniske og sociale baggrunde været så enige om en ting... 22/06/2013 / Ingen kommentar / Læs mere...

UGENS BOG
”Mere, Mere”….af Hakan Günday. En roman om menneskesmugling, om desperation, vanvid og om at miste grebet på virkeligheden, når menneskene omkring en er reduceret til erstatteligt gods..
læs mere...

© 2018 Gazette. Tüm hakları saklıdır.