Behovet for fjender ødelægger os

Men hvad så? Nu var der ikke noget fjendebillede mere. Her opfandt så nogle politikere udlændinge i deres land som fjender. ” Alt var bedre uden udlændinge ” sagde mange europæiske partier – herunder Dansk Folkeparti.

Bookmark/share via AddInto

Vi er alle liberale – nu

Når man så læser SFs formand Villy Søvndals kronik i Berlingske Tidende søndag den 8. april med konklusionen, at den offentlige sektor ikke må vokse, burde overskriften have været ” vi er alle liberale – nu “.

Bookmark/share via AddInto

En S – R regering langt stærkere, SF – ministre holder ikke tiden ud

Af Peter Brixtofte, tidl. Minister- Hvis vælgerne siver og utilfredsheden blandt medlemmer og tillidsfolk vokser, må SF ud af regeringen og finde sig selv og nogle vælgere.

Bookmark/share via AddInto

Negativ udlændingepolitik tabte valget

Af tidl. Minister Peter Brixtofte – Resultatet af Folketingsvalget den 15. september er højest besynderligt og ikke entydigt på nær et lidt upåagtet punkt. Den negative udlændingepolitik tabte valget.

Bookmark/share via AddInto
KLUMMER

AF PETER BRIXTOFTE

avatar Behovet for fjender ødelægger os

Men hvad så? Nu var der ikke noget fjendebillede mere. Her opfandt så nogle politikere udlændinge i deres land som... 27/09/2012 / 1 kommentar / Læs mere...


AF SADI TEKELIOGLU

avatar Fri os for religion –i den offentlige debat.

Hvis vi skal løse integrationsproblemer skal vi øve os i at debattere uden religionssnak. Religion er en personlig sag. Det... 04/07/2011 / 1 kommentar / Læs mere...


AF YILDIZ AKDOĞAN

avatar Merkel er ligeså populistisk som Erdogan

Aldrig har så mange unge mennesker med så forskellige politiske, etniske og sociale baggrunde været så enige om en ting... 22/06/2013 / Ingen kommentar / Læs mere...

UGENS BOG
”Mere, Mere”….af Hakan Günday. En roman om menneskesmugling, om desperation, vanvid og om at miste grebet på virkeligheden, når menneskene omkring en er reduceret til erstatteligt gods..
læs mere...

© 2018 Gazette. Tüm hakları saklıdır.