FORSIDE » NYHEDER, SUNDHED » interaktivt mødested for fædre

interaktivt mødested for fædre

Nu er det slut med, at far går i panik, når barnet ikke vil tage imod flasken. Vi Fædre.dk er navnet på Danmarks første, og her kan mænd få gode råd fra ligesindede om børnepasning og faderrollen.

Som far kommer du til at stå i en række situationer, som ingen andre helt forstår. Hvordan er det at være alene med barnet første gang, og hvad gør du som far, når barnet skriger af sult? En nybagt far har mange spørgsmål, men få svar. Der bliver eksempelvis ikke arrangeret ”fædregrupper” for mænd, men nu behøver de ikke længere stå alene med de ubesvarede spørgsmål. Med Vi Fædre.dk har mændene et sted, hvor de kan ’mødes’ og dele gode råd og erfaringer med andre fædre, som har oplevet at stå i samme situationer. Det hele foregår med faren i fokus og på mandens præmisser.

”Jeg har flere gange brugt nettet til at finde svar på store ’faderspørgsmål’. Hver gang er jeg endt på lettere lyserøde sites, hvor mødre diskuterer deres oplevelser og bekymringer. Jeg har flere gange tænkt på fordelene ved at kunne gøre brug af andre fædres erfaringer og samtidig dele ud af mine egne. Jeg har med Vi Fædre.dk skabt et sted, hvor man kan søge råd hos andre, som ved præcis hvilke udfordringer, problemer og glæder, man oplever i rollen som far,” siger Rasmus Lee, som står bag den nye side.

Vi Fædre.dk tager en lang række emner op, som knytter sig til det at være far og behandler dem med udgangspunkt i faderens rolle i familien. Som far kommer du til at stå i mange situationer, som er anderledes, end dem barnets mor står i. Du har ikke mulighed for at amme, når barnet skriger, og måske falder faderrollen dig ikke naturligt lige fra fødslen. Siden leverer en ny vinkel på en række oplevelser og problemstillinger, som oftest behandles fra kvindens synspunkt og med kvinden som modtager.

Sidens faste ekspert og sundhedsplejerske, Susanne Klitt, vil hver måned behandle et emne med udgangspunkt i faderens rolle – første emne: ”Amning – din rolle som far”. Siden indeholder desuden relevante nyheder set med en fars øjne, en blog med en nybagt fars oplevelser og ikke mindst et stort debatforum, hvor fædre kan udveksle erfaringer.

Bookmark/share via AddInto

URL: http://www.gazette.dk/?p=2461

avatar Kategori on 06.07.11. Kategori NYHEDER, SUNDHED. Du kan følge kommentarerne der er skrevet til denne artikler RSS 2.0. Du kan skrive kommentar til denne artikel

Skriv kommentar

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Haber gazetesi ve haber.dk sorumlu değildir. Hakaret veya ispatlanmamış iddialara yer veren yorumlar yayınlanmayacaktır.

KLUMMER

AF PETER BRIXTOFTE

avatar Behovet for fjender ødelægger os

Men hvad så? Nu var der ikke noget fjendebillede mere. Her opfandt så nogle politikere udlændinge i deres land som... 27/09/2012 / 1 kommentar / Læs mere...


AF SADI TEKELIOGLU

avatar Fri os for religion –i den offentlige debat.

Hvis vi skal løse integrationsproblemer skal vi øve os i at debattere uden religionssnak. Religion er en personlig sag. Det... 04/07/2011 / 1 kommentar / Læs mere...


AF YILDIZ AKDOĞAN

avatar Merkel er ligeså populistisk som Erdogan

Aldrig har så mange unge mennesker med så forskellige politiske, etniske og sociale baggrunde været så enige om en ting... 22/06/2013 / Ingen kommentar / Læs mere...

UGENS BOG
”Mere, Mere”….af Hakan Günday. En roman om menneskesmugling, om desperation, vanvid og om at miste grebet på virkeligheden, når menneskene omkring en er reduceret til erstatteligt gods..
læs mere...

© 2018 Gazette. Tüm hakları saklıdır.