FORSIDE » AKTUELT, NYHEDER, UDLAND » Inviterede flygtningebørn til shawarmabar, løb fra regningen

Inviterede flygtningebørn til shawarmabar, løb fra regningen

doner taksim

En rørende historie i İstanbul udviklede sig til en hjerteskærende en for en shawarmabar ejer, da en kvinde gav 35 syriske flygtningebørn shawarma og ayran (youghurtdrik) før hun forlod restauranten uden at betale.

Den uidentificerede mystisk kvinde samlede de flygtningebørn, der var tiggere nær Istanbuls ikoniske Taksim-pladsen omkring middagstid den 21 August.

Hun gik med dem til en nærliggende shawarmabar og bestilte Döner kebab for alle 35 børn, samt ayran. Mens børnene festede gratis, fortalte kvinden tjenerne, at hun var nødt til at gå til den nærliggende vekselbureau for at veksle de 200 euro, hun havde lommen.

Ejeren af restauranten, Cengiz Aydoğan, ventede i timevis for kvinden, men hun kom aldrig tilbage.”Regningen for 10 oksekøds shawarma og 25 kyllingshawarma, samt drinks var 275 tyrkiske Liras (617 dkr.) Kvinden sagde, at hun ville vende tilbage og betale regningen, efter at have vekslet sine 200 euro, men det gjorde hun ikke, ” fortalte Aydoğan til nyhedsbureauet Cihan.

(gazete.dk)

Bookmark/share via AddInto

URL: http://www.gazette.dk/?p=4291

avatar Kategori on 22.08.15. Kategori AKTUELT, NYHEDER, UDLAND. Du kan følge kommentarerne der er skrevet til denne artikler RSS 2.0. Du kan skrive kommentar til denne artikel

Skriv kommentar

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Haber gazetesi ve haber.dk sorumlu değildir. Hakaret veya ispatlanmamış iddialara yer veren yorumlar yayınlanmayacaktır.

KLUMMER

AF PETER BRIXTOFTE

avatar Behovet for fjender ødelægger os

Men hvad så? Nu var der ikke noget fjendebillede mere. Her opfandt så nogle politikere udlændinge i deres land som... 27/09/2012 / 1 kommentar / Læs mere...


AF SADI TEKELIOGLU

avatar Fri os for religion –i den offentlige debat.

Hvis vi skal løse integrationsproblemer skal vi øve os i at debattere uden religionssnak. Religion er en personlig sag. Det... 04/07/2011 / 1 kommentar / Læs mere...


AF YILDIZ AKDOĞAN

avatar Merkel er ligeså populistisk som Erdogan

Aldrig har så mange unge mennesker med så forskellige politiske, etniske og sociale baggrunde været så enige om en ting... 22/06/2013 / Ingen kommentar / Læs mere...

UGENS BOG
”Mere, Mere”….af Hakan Günday. En roman om menneskesmugling, om desperation, vanvid og om at miste grebet på virkeligheden, når menneskene omkring en er reduceret til erstatteligt gods..
læs mere...

© 2018 Gazette. Tüm hakları saklıdır.