FORSIDE » AKTUELT, NYHEDER, UDLAND » Her får dusinvis af tyrkiske forretningsdrivende tæv af én irer

Her får dusinvis af tyrkiske forretningsdrivende tæv af én irer

irsk-turist

Istanbuls forretningsdrivende ville fremover tænke sig en ekstra gang, når de overfalder en klodset turist.

I Aksaray bydelen i Istanbul gør en irsk turist en kioskejer så vred, at han bliver overfaldet af ejeren, da en masse vandflasker vælter ud af et køleskab, fordi den irske turist kommer til at åbne låget lidt for voldsomt.

Ireren var, påstår kioskejeren, alt for klodset og voldsom i butikken. Efter første slag løber ireren ud af butikken, men mødes af mange andre forretningsdrivende der kom for at hjælpe kioskejeren med at tæve den irske turist med køller i hånden.

De oplever snarest, at de skulle have tænkt sig om en ekstra gang, da det viser sig at ireren faktisk er en bokser og klarer sig ganske fint på udebane.

Videoen vælter de sociale medier i øjeblikket, da mange af de forretnignsdrivende i området har under Gezi demonstrationerne støttede Erdogan, og angreb demonstranterne.

Linket til tv indslaget: https://www.youtube.com/watch?v=6xEWaxmm2YQ

Bookmark/share via AddInto

URL: http://www.gazette.dk/?p=4323

avatar Kategori on 25.08.15. Kategori AKTUELT, NYHEDER, UDLAND. Du kan følge kommentarerne der er skrevet til denne artikler RSS 2.0. Du kan skrive kommentar til denne artikel

Skriv kommentar

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Haber gazetesi ve haber.dk sorumlu değildir. Hakaret veya ispatlanmamış iddialara yer veren yorumlar yayınlanmayacaktır.

KLUMMER

AF PETER BRIXTOFTE

avatar Behovet for fjender ødelægger os

Men hvad så? Nu var der ikke noget fjendebillede mere. Her opfandt så nogle politikere udlændinge i deres land som... 27/09/2012 / 1 kommentar / Læs mere...


AF SADI TEKELIOGLU

avatar Fri os for religion –i den offentlige debat.

Hvis vi skal løse integrationsproblemer skal vi øve os i at debattere uden religionssnak. Religion er en personlig sag. Det... 04/07/2011 / 1 kommentar / Læs mere...


AF YILDIZ AKDOĞAN

avatar Merkel er ligeså populistisk som Erdogan

Aldrig har så mange unge mennesker med så forskellige politiske, etniske og sociale baggrunde været så enige om en ting... 22/06/2013 / Ingen kommentar / Læs mere...

UGENS BOG
”Mere, Mere”….af Hakan Günday. En roman om menneskesmugling, om desperation, vanvid og om at miste grebet på virkeligheden, når menneskene omkring en er reduceret til erstatteligt gods..
læs mere...

© 2018 Gazette. Tüm hakları saklıdır.