FORSIDE » Fodbold, NYHEDER, SPORT » Jim Larsen får endelig comeback for FCM

Jim Larsen får endelig comeback for FCM

fcmSiden april måned har FC Midtjyllands forsvarsgladiator, Jim Larsen, været ude med en knæskade.

Men efter et halvt år er Larsen endelig kommet sig over skaden, og han var med i truppen til mandagens reservekamp.

I øjeblikket ligger FC Midtjylland på andenpladsen i Superliga tabellen, med 30 point og bare ét point efter førerne fra FCK. Find alle sportsnyheder inden for Superligaen, samt betting tips til de kommende kampe.

Stille og rolig genopstart

I begyndelsen kommer Jim Larsen mest til at spille for midtjydernes reservehold, indtil han kan vurderes klar til at vende tilbage til førsteholdet.

FCM træner Jess Thorup håber på, at den hovedstøds-stærke spiller kan komme i form igen så hurtigt som muligt, da holdet i denne sæson har været ekstra hårdt ramt af skader.

Superligaen går på vinterpause i starten af december og frem til slutningen af februar 2016, og der bliver dermed rigeligt med tid til at forberede sig på forårssæsonen for Jim Larsen, der tidligere har spillet for Silkeborg IF.

Thorup: Vi er tilbage på rette spor

På trods af at FCM ligger i toppen af Superliga tabellen, bør der ikke lægges skjul på, at holdet har haft en del modgang i den seneste periode dette efterår.

Udover at have været plaget af adskillige skader, har truppen også lidt fem nederlag på stribe – indtil søndag hvor det endelig lykkedes midtjyderne at få brudt den onde spiral, da de vandt over Esbjerg med 5-1.

”Det er ingen hemmelighed, at det har været en hård periode for os alle de sidste 14 dage,” udtalte holdtræner Jess Thorup oven på Esbjerg kampen.

”Vi har godt vidst, at vi hurtigt skulle tilbage på rette vej, og det kom vi eftertrykkeligt.”

”Op til en landskampspause vil man altid gerne have en sejr, og derfor er det ekstra fedt, at vi får den her overbevisende sejr,” tilføjer Jess Thorup.

Hansen: Målet er førstepladsen

Også forsvarsspiller Kian Hansen er glad for, at FC Midtjylland nåede at få en sejr i hus, inden holdet gik på landsholdspause.

”Det er vigtigt at komme på landsholdspause med så sikker en sejr. Nu skal der rettes nogle småting, og så skal den have fuld gas i de sidste kampe i efteråret,” lyder det fra Kian Hansen ifølge jp.dk.

”Det er nu, at vi skal vise, at vi er kommet styrket ud af en hård periode, hvor vi har fået nogen over næsen.”

”Nu har vi 14 dages pause, men derefter venter der en rigtig vigtig periode med to afgørende kampe i Europa League og en kamp mod FCK, som vi skal have så meget ud af som muligt,” tilføjer forsvarskæmpen.

”Vi spiller altid for at komme på førstepladsen, og vi skal i efteråret have skrabet alle de point sammen, som vi kan.”
”Vi har FCK hjemme, og der kan vi jo starte med at hente tre point på dem,” lyder det til slut fra Kian Hansen.

FC Midtjyllands næste kamp er mod OB, som spilles fredag den 20. november.

Bookmark/share via AddInto

URL: http://www.gazette.dk/?p=4361

avatar Kategori on 18.11.15. Kategori Fodbold, NYHEDER, SPORT. Du kan følge kommentarerne der er skrevet til denne artikler RSS 2.0. Du kan skrive kommentar til denne artikel

1 kommentar for “Jim Larsen får endelig comeback for FCM”

  1. Jeg håber han bliver glad for sin tid i FCM.

Skriv kommentar

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Haber gazetesi ve haber.dk sorumlu değildir. Hakaret veya ispatlanmamış iddialara yer veren yorumlar yayınlanmayacaktır.

KLUMMER

AF PETER BRIXTOFTE

avatar Behovet for fjender ødelægger os

Men hvad så? Nu var der ikke noget fjendebillede mere. Her opfandt så nogle politikere udlændinge i deres land som... 27/09/2012 / 1 kommentar / Læs mere...


AF SADI TEKELIOGLU

avatar Fri os for religion –i den offentlige debat.

Hvis vi skal løse integrationsproblemer skal vi øve os i at debattere uden religionssnak. Religion er en personlig sag. Det... 04/07/2011 / 1 kommentar / Læs mere...


AF YILDIZ AKDOĞAN

avatar Merkel er ligeså populistisk som Erdogan

Aldrig har så mange unge mennesker med så forskellige politiske, etniske og sociale baggrunde været så enige om en ting... 22/06/2013 / Ingen kommentar / Læs mere...

UGENS BOG
”Mere, Mere”….af Hakan Günday. En roman om menneskesmugling, om desperation, vanvid og om at miste grebet på virkeligheden, når menneskene omkring en er reduceret til erstatteligt gods..
læs mere...

© 2018 Gazette. Tüm hakları saklıdır.