FORSIDE » ANMELDELSER, Bøger, NYHEDER » MERE, MERE

MERE, MERE

MERE, MERE
mere
Gazas far er en hård mand, der opdrager sin søn med tørre tæsk og brændemærker, men Gaza overhaler snart sin far i hårdhed og hensynsløshed. Gaza bliver udråbt til et af de mest intelligente børn i sin årgang og får tilbud, om at rejse til Istanbul og gå på Tyrkiets bedste skoler, men Gazas far nægter ham at tage af sted, da han skal hjælpe til i den lyssky familievirksomhed. Men Gaza behøver ikke gå i skole. Han påbegynder sin egen uddannelse; et studie af menneskers fysiske og psykiske grænser med flygtningene som forsøgspersoner.
Gazas vanvid og hans totale mangel på empati vokser sig større og større, og da hans far dør står han alene tilbage i en verden, hvor han hader alt og alle – og hvor alle hader ham. Det eneste lyspunkt i kampen for at komme ud af vanviddet er en lille papirsfrø, og den verden som frøen repræsenterer.

“Mere, mere” er en roman om menneskesmugling, om desperation, vanvid og om at miste grebet på virkeligheden, når menneskene omkring en er reduceret til erstatteligt gods.

Hakan Günday er en tyrkisk forfatter født i 1976 med flere romaner bag sig. “Mere, mere” er blevet hans internationale gennembrud og har fuldt fortjent høstet fremragende anmeldelser verden over.

Bookmark/share via AddInto

URL: http://www.gazette.dk/?p=4416

avatar Kategori on 27.11.16. Kategori ANMELDELSER, Bøger, NYHEDER. Du kan følge kommentarerne der er skrevet til denne artikler RSS 2.0. Du kan skrive kommentar til denne artikel

Skriv kommentar

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Haber gazetesi ve haber.dk sorumlu değildir. Hakaret veya ispatlanmamış iddialara yer veren yorumlar yayınlanmayacaktır.

KLUMMER

AF PETER BRIXTOFTE

avatar Behovet for fjender ødelægger os

Men hvad så? Nu var der ikke noget fjendebillede mere. Her opfandt så nogle politikere udlændinge i deres land som... 27/09/2012 / 1 kommentar / Læs mere...


AF SADI TEKELIOGLU

avatar Fri os for religion –i den offentlige debat.

Hvis vi skal løse integrationsproblemer skal vi øve os i at debattere uden religionssnak. Religion er en personlig sag. Det... 04/07/2011 / 1 kommentar / Læs mere...


AF YILDIZ AKDOĞAN

avatar Merkel er ligeså populistisk som Erdogan

Aldrig har så mange unge mennesker med så forskellige politiske, etniske og sociale baggrunde været så enige om en ting... 22/06/2013 / Ingen kommentar / Læs mere...

UGENS BOG
”Mere, Mere”….af Hakan Günday. En roman om menneskesmugling, om desperation, vanvid og om at miste grebet på virkeligheden, når menneskene omkring en er reduceret til erstatteligt gods..
læs mere...

© 2018 Gazette. Tüm hakları saklıdır.