FORSIDE » NYHEDER » Basil Hassan efterlyses nu med foto

Basil Hassan efterlyses nu med foto

Københavns Politi efterlyser nu Basil Hassan med foto. Basil Hassanbasil-hassan der igennem flere år har været kendt i pressen som BH, og som er internationalt efterlyst i forbindelse med drabsforsøget på Lars Hedegaard, der fandt sted den 5. februar 2013 kl. 11.21 på Hedegaards daværende bopæl Pelargoniavej på Frederiksberg.

Årsagen til, at Basil Hassan nu efterlyses er, at der ved Retten på Frederiksberg den 28. november 2016 blev afsagt en kendelse, som ophæver det navneforbud, der siden 2014 har været nedlagt i sagen. Kendelsen blev af forsvarsadvokaten kæret til Østre Landsret med opsættende virkning.

Østre Landsret har den 14. december 2016 afsagt kendelse om, at byrettens ophævelse af navneforbuddet stadfæstes, hvorfor dette navneforbud nu er ophævet.

Basil Hassan blev torsdag den 24. november 2016 på en amerikansk hjemmeside nævnt og navngivet som den efterlyste gerningsmand til angrebet på Lars Hedegaard, og på den baggrund indbragte Radio 24Syv navneforbuddet for retten med anmodning om at få det ophævet.

Denne anmodning har anklagemyndigheden støttet ved retsmødet i Retten på Frederiksberg mandag 28. november 2016.

Da navneforbuddet nu er ophævet, vælger Københavns Politi at efterlyse Basil Hassan med foto og navn. Han blev den 7. november 2014 ved et retsmøde afholdt for dobbelt lukkede døre fængslet in absentia ved retten på Frederiksberg og blev herefter internationalt efterlyst.

Bookmark/share via AddInto

URL: http://www.gazette.dk/?p=4448

avatar Kategori on 16.12.16. Kategori NYHEDER. Du kan følge kommentarerne der er skrevet til denne artikler RSS 2.0. Du kan skrive kommentar til denne artikel

Skriv kommentar

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Haber gazetesi ve haber.dk sorumlu değildir. Hakaret veya ispatlanmamış iddialara yer veren yorumlar yayınlanmayacaktır.

KLUMMER

AF PETER BRIXTOFTE

avatar Behovet for fjender ødelægger os

Men hvad så? Nu var der ikke noget fjendebillede mere. Her opfandt så nogle politikere udlændinge i deres land som... 27/09/2012 / 1 kommentar / Læs mere...


AF SADI TEKELIOGLU

avatar Fri os for religion –i den offentlige debat.

Hvis vi skal løse integrationsproblemer skal vi øve os i at debattere uden religionssnak. Religion er en personlig sag. Det... 04/07/2011 / 1 kommentar / Læs mere...


AF YILDIZ AKDOĞAN

avatar Merkel er ligeså populistisk som Erdogan

Aldrig har så mange unge mennesker med så forskellige politiske, etniske og sociale baggrunde været så enige om en ting... 22/06/2013 / Ingen kommentar / Læs mere...

UGENS BOG
”Mere, Mere”….af Hakan Günday. En roman om menneskesmugling, om desperation, vanvid og om at miste grebet på virkeligheden, når menneskene omkring en er reduceret til erstatteligt gods..
læs mere...

© 2018 Gazette. Tüm hakları saklıdır.