FORSIDE » NYHEDER » Rabiate imamer får indrejseforbud til Danmark

Rabiate imamer får indrejseforbud til Danmark

Udlændingestyrelsen har i dag offentliggjort en national sanktionsliste med de første navngivne omrejsende, udenlandske religiøse forkyndere, som er udelukket fra at indrejse i Danmark af hensyn til den offentlige orden.

De religiøse forkyndere, der optaget på den offentlige nationale sanktionsliste, har indrejseforbud i Danmark og vil derfor som udgangspunkt blive nægtet adgang til Danmark.
Udlændingeminister Inger Støjberg (V) har også offentliggjort de seks personer med navn og billede på sin Facebook-profil.

Med sanktionslisten sendes et klart signal om, at omrejsende rabiate religiøse forkyndere, som søger at undergrave vores demokrati og vores grundlæggende værdier om frihed og menneskerettigheder, ikke er velkomne i Danmark.
imamlar

”Regeringen vil ikke acceptere, at hadprædikanter kommer til Danmark for at prædike had mod det danske samfund og for at indoktrinere andre til blandt andet at begå vold mod kvinder og børn, udbrede ideer om et kalifat og i det hele taget undergrave vores grundlæggende værdier.

Derfor er jeg selvfølgelig også meget tilfreds med, at det nu bliver tydeligt for enhver, at disse personer ikke er velkomne i Danmark,” siger udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg.

Bookmark/share via AddInto

URL: http://www.gazette.dk/?p=4489

avatar Kategori on 02.05.17. Kategori NYHEDER. Du kan følge kommentarerne der er skrevet til denne artikler RSS 2.0. Du kan skrive kommentar til denne artikel

Skriv kommentar

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Haber gazetesi ve haber.dk sorumlu değildir. Hakaret veya ispatlanmamış iddialara yer veren yorumlar yayınlanmayacaktır.

KLUMMER

AF PETER BRIXTOFTE

avatar Behovet for fjender ødelægger os

Men hvad så? Nu var der ikke noget fjendebillede mere. Her opfandt så nogle politikere udlændinge i deres land som... 27/09/2012 / 1 kommentar / Læs mere...


AF SADI TEKELIOGLU

avatar Fri os for religion –i den offentlige debat.

Hvis vi skal løse integrationsproblemer skal vi øve os i at debattere uden religionssnak. Religion er en personlig sag. Det... 04/07/2011 / 1 kommentar / Læs mere...


AF YILDIZ AKDOĞAN

avatar Merkel er ligeså populistisk som Erdogan

Aldrig har så mange unge mennesker med så forskellige politiske, etniske og sociale baggrunde været så enige om en ting... 22/06/2013 / Ingen kommentar / Læs mere...

UGENS BOG
”Mere, Mere”….af Hakan Günday. En roman om menneskesmugling, om desperation, vanvid og om at miste grebet på virkeligheden, når menneskene omkring en er reduceret til erstatteligt gods..
læs mere...

© 2018 Gazette. Tüm hakları saklıdır.