FORSIDE » NYHEDER » Københavns Politi efterlyser farlig gerningsmand – uden sko

Københavns Politi efterlyser farlig gerningsmand – uden sko

unal
I forbindelse med en anholdelsesaktion, foretaget af Københavns Politi i formiddags efterlyser Københavns Politi den 26 årige Ünal Harmankaya.

Han beskrives som: Mand, 2 meter høj og kort mørkt hår. Han var iført blå træningstrøje med hvid lynlås foran og hvide joggingbukser og sorte strømper. Han undløb uden sko.

Han efterlyses i forbindelse med et skyderi den 31. december 2016 i Sjællandsgade, Kbh. N og det antages at han er bevæbnet, hvorfor han betegnes som farlig.

Såfremt man har oplysninger om Ünal Harmankaya, bedes man IKKE selv forsøge at pågribe ham, men ringe til Københavns Politi på 114/112.

Bookmark/share via AddInto

URL: http://www.gazette.dk/?p=4498

avatar Kategori on 04.05.17. Kategori NYHEDER. Du kan følge kommentarerne der er skrevet til denne artikler RSS 2.0. Du kan skrive kommentar til denne artikel

Skriv kommentar

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Haber gazetesi ve haber.dk sorumlu değildir. Hakaret veya ispatlanmamış iddialara yer veren yorumlar yayınlanmayacaktır.

KLUMMER

AF PETER BRIXTOFTE

avatar Behovet for fjender ødelægger os

Men hvad så? Nu var der ikke noget fjendebillede mere. Her opfandt så nogle politikere udlændinge i deres land som... 27/09/2012 / 1 kommentar / Læs mere...


AF SADI TEKELIOGLU

avatar Fri os for religion –i den offentlige debat.

Hvis vi skal løse integrationsproblemer skal vi øve os i at debattere uden religionssnak. Religion er en personlig sag. Det... 04/07/2011 / 1 kommentar / Læs mere...


AF YILDIZ AKDOĞAN

avatar Merkel er ligeså populistisk som Erdogan

Aldrig har så mange unge mennesker med så forskellige politiske, etniske og sociale baggrunde været så enige om en ting... 22/06/2013 / Ingen kommentar / Læs mere...

UGENS BOG
”Mere, Mere”….af Hakan Günday. En roman om menneskesmugling, om desperation, vanvid og om at miste grebet på virkeligheden, når menneskene omkring en er reduceret til erstatteligt gods..
læs mere...

© 2018 Gazette. Tüm hakları saklıdır.