FORSIDE » OM GAZETTE.DK

OM GAZETTE.DK

GAZETTE er det første danske månedsblad nogensinde målrettet unge nydanskere og udgives af KAST MEDIA der allerede udgiver den eneste dansk-tyrkiske månedsavis Haber. GAZETTE udkom for første gang den 13. marts 2009.

Ifølge Integrationsministeriets hjemmeside boede der i Danmark d. 1.1.2007 i alt 164.907 indvandrere og efterkommere mellem 15 og 35 år. Disse unge er stort set kun synlige i medierne, når fokus er på kriminalitet, ekstremisme og religion.
Det faktum, at de velintegrerede, unge nydanskere ikke er synlige i mediebilledet, kan betyde, at de i deres søgen efter en identitet og et ståsted søger tilbage til deres kulturelle og religiøse rødder.
GAZETTE skal derfor
– Medvirke til at synliggøre unge nydanskere
– På underholdende og troværdig vis bygge bro mellem ”dem og os” ved at sætte ansigter på  ”de andre” (dette gælder begge veje!)
– Give unge nydanskere ordet og hermed mulighed for at læse om hinanden og
– Gennem en inkluderende indsats forhindre en yderligere fremmedgørelse af unge med anden etnisk baggrund.
GAZETTE er ikke kun til unge nydanskere
80 % af ”gammel” danskerne har ikke nogen personlig kontakt med de nye danskere. Gazette vil give ”dem” mulighed for at læse om ”os” og vil vise, at nok er vi forskellige, men ikke anderledes.

GAZETTE udkommer hver måned og vil i hvert nummer fortælle en masse gode historier – og samtidig udfordre fordomme og stereotyper.

Distribution:
GAZETTE
`s distribution varetages af Superbudene ApS, som også distribuerer Urban og nogle andre lokalaviser. GAZETTE er et gratis månedsblad, som distribueres på uddannelsesinstitutioner, cafeer m.m. på Sjælland.  

Annoncedeadline- og materiale og pris:
GAZETTE udkommer i midten af hver måned og her derfor annonce ordredeadline i den 1. i hver måned og materiale deadline den 5. i hver måned.
Annonce materiale sendes elektronisk i PDF format til gazette@gazette.dk
Alle annoncepriser er i 4 farver og der ydes rabat ved fast annonceaftale.
For yderligere informationer:
TLF:   2127 1744 – 26 81 9554
KLUMMER

AF PETER BRIXTOFTE

avatar Behovet for fjender ødelægger os

Men hvad så? Nu var der ikke noget fjendebillede mere. Her opfandt så nogle politikere udlændinge i deres land som... 27/09/2012 / 1 kommentar / Læs mere...


AF SADI TEKELIOGLU

avatar Fri os for religion –i den offentlige debat.

Hvis vi skal løse integrationsproblemer skal vi øve os i at debattere uden religionssnak. Religion er en personlig sag. Det... 04/07/2011 / 1 kommentar / Læs mere...


AF YILDIZ AKDOĞAN

avatar Merkel er ligeså populistisk som Erdogan

Aldrig har så mange unge mennesker med så forskellige politiske, etniske og sociale baggrunde været så enige om en ting... 22/06/2013 / Ingen kommentar / Læs mere...

UGENS BOG
”Mere, Mere”….af Hakan Günday. En roman om menneskesmugling, om desperation, vanvid og om at miste grebet på virkeligheden, når menneskene omkring en er reduceret til erstatteligt gods..
læs mere...

© 2018 Gazette. Tüm hakları saklıdır.